Alliance ringen zijn geschikt als verlovingsringen, maar worden ook vaak gekozen als trouwring. Een alliance ring kan gemaakt worden met diamanten vanaf 0.01ct tot ongeveer 0.15ct per steen. Je kan kiezen voor één steen of juist voor meerdere stenen. Standaard zijn alliance ringen met een oneven aantal diamanten gezet, maar op speciaal verzoek worden ze ook met een even aantal stenen gemaakt. Heb je bijvoorbeeld 2 kinderen of is er een link met het cijfer 4? Dan kan je er ook voor kiezen om het voor jouw symbolische aantal diamantjes in de alliance ring te laten zetten. Het is zelfs ook mogelijk om (een aantal) kleurstenen te verwerken in een alliance ring.

Het aantal diamanten kan je dus zelf bepalen voor de ring. Er zijn ook alliance ringen verkrijgbaar in groeidiamant. Je begint bijvoorbeeld met een ring waar 3 diamantjes van 0.03ct in verwerkt zijn. Wil je meer stenen of juist grotere briljanten dan lever je de ring in en “groei” je door naar een nieuwe ring. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

De alliance ring is mooi om alleen aan de vinger te dragen, maar dit type ring is ook heel geschikt om aan te schuiven bij bijvoorbeeld een solitaire ring, een gladde ring of een bolletjes ring. Al deze verschillende ringen zijn bij ons verkrijgbaar en we adviseren graag voor een mooie combinatie.

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop om een indruk te krijgen van onze collectie. Een deel van ons assortiment is online te bekijken. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Webshop Group Copy 2