Dutch Fine Jewelry

R&C Romance is onderdeel van R&C Diamonds. Dit Amsterdamse familiebedrijf is zeer toonaangevend als het gaat om sieraden met diamanten. De Romance-collectie staat in het teken van de liefde en daarbij stelen dit keer geen diamanten maar prachtige kleurstenen de show. Ze zijn het stralende middelpunt van het sieraad.

Maar R&C zou zichzelf niet zijn als ze in ieder sieraad uit de Romance-collectie niet een diamant verwerkten om een prachtige schittering te verwezenlijken.

Kom langs bij Juwelier Ton van Grinsven en bekijk de zeer uitgebreide Romance-collectie met ringen, hangers, colliers en oorbellen in alle soorten en maten.

In 1947 werd R&C Diamonds opgericht door Rodrigues & Cohen in Amsterdam. R&C Romance is onderdeel van dit bedrijf. Alle sieraden van R&C Romance staan garant voor de hoogste kwaliteit. Van ontwerp tot het gieten van het materiaal en het zetten van de kleurstenen en diamanten.

Monica - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch
“R&C Romance is één van de oudste merken die we in huis hebben. We werken al heel lang samen met dit familiebedrijf en kunnen altijd rekenen op vakwerk. Alles wordt prachtig gemaakt door goudsmeden en edelsteenzetters in het atelier. De Romance collectie is een kleurrijke én luxe toevoeging voor R&C.” Monica Meesters

Geïnteresseerd in Romance byR&C?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2