A celebration of life

In België staat de naam Bigli synoniem voor kleurrijk, elegant en moderne juwelen die geschikt zijn voor alledag. Bij Bigli streven ze ernaar om de puurste vorm van schoonheid te creëren door het mooie van eenvoud te vertalen naar een prachtig sieraad dat een mooi verhaal vertelt.

Afstudeerbijeenkomsten, verlovingen, bruiloften, geboortes van (klein)kinderen; alles kun je koppelen aan een mooi Bigli-item. Het zijn stuk voor stuk momenten van intense emotie, liefde, vreugde, vervulling en harmonie; het beste dat het leven te bieden heeft.

De sieraden van Bigli vertellen een verhaal en laten jouw shinen omdat ze de beste momenten van jouw leven representeren.

Wil jij een bijzonder mooi moment in je leven dagelijks herbeleven door het bij je te dragen? We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw Bigli-juweel.

Bigli werd opgericht in 1997 door drijvende krachten Laurence Aerens en Thierry Spitaels. Laurens houdt zich bezig met het imago van het merk en Thierry zorgt voor customer relations.

Al snel verwierf Bigli een plaats op de luxemarkt door het traditionele juweliersvak op te schudden. Met behulp van kostbare materialen, exclusieve snitten, minutieuze plaveien, verfijnde instellingen en een unieke laagtechniek met boeiende effecten weten ze nog steeds juwelen te maken die erg onderscheidend zijn.

BIGLI-juwelen zijn gemaakt van het fijnste 18-karaats goud in combinatie met zorgvuldig geselecteerde en prachtig geslepen diamanten. Bigli maakt gebruik van doubletten, dit zijn verschillende edelstenen op elkaar. Hierdoor worden tinten verfijnder en lijken de kleurvariaties eindeloos. Wanneer je meerdere juwelen van Bigli combineert of stapelt, spelen de tinten op elkaar in en wordt de kleur nog fraaier.

Door de jaren heen blijft de collectie van Bigli zich uitbreiden. Klanten kunnen nieuwe items moeiteloos toevoegen aan hun bestaande items. Jaar, na jaar, na jaar.

"De kleurvariaties van Bigli zijn heel bijzonder. Ik vind zelf met name de wave collectie mooi en verfijnd. " Elly van Oss

Geïnteresseerd in Bigli?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2