Stijlvol anders

NOL sieraden staat al 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. Het zijn stuk voor stuk Nederlandse  – en zelfs Brabantse! – meesterwerken met klasse. De missie van Nol luidt: ‘Wat mooi is, nog mooier maken’. En dat doen ze door van de mooiste materialen (zilver en goud) de mooiste sieraden te vervaardigen met strakke vormen en sterke accenten.

NOL sieraden worden in eigen huis vervaardigd, ontworpen en met de hand gesmeed tot unieke sieraden. Dit maakt het niet alleen een kunst en ambacht, maar vooral ook handgemaakt, mooi en tijdloos. En dat telt.

Als echt Brabants bedrijf heeft NOL sieraden hun liefde voor de hoofdstad ‘s-Hertogenbosch laten zien in handgesmede zilveren sieraden met de skyline van ‘s-Hertogenbosch.

Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven. Benieuwd naar deze collectie of de volledige collectie van NOL sieraden? Kom langs in onze winkel aan de Hinthamerstraat in ‘s-Hertogenbosch! We helpen je graag!

NOL sieraden biedt een doordachte collectie sieraden voor dames. De collectie is heel veelzijdig en bestaat uit moderne spangen, armbanden, ringen, horloges, oorknoppen en broches. Ze zijn verkrijgbaar in zilver of goud of een combinatie daarvan. Laat je inspireren door deze collectie en weet dat er in aanvulling hierop ook altijd maatwerk mogelijk is. Zo is het ook mogelijk om heren sieraden te maken vanuit de bestaande NOL sieraden. Want ieder sieraad wordt hier in Nederland exclusief op maat vervaardigd. De vakmensen gebruiken hun verschillende hamers om de sieraden in hun uiteindelijke vorm te ‘slaan’ en dat levert strakke ontwerpen op die niets minder dan tijdloos zijn. Door hun vorm én door de meesterlijke kwaliteit.

Trots op ‘s-Hertogenbosch

Voor ons bestaat er natuurlijk geen mooiere stad dan ‘s-Hertogenbosch. De liefde voor deze stad delen we met NOL sieraden. Om die reden maakte NOL sieraden de lijn ‘Trots op ‘s-Hertogenbosch. Bestaande uit handgesmede zilveren sieraden met de skyline van ‘s-Hertogenbosch erin verwerkt. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven.

“NOL staat voor puur vakmanschap. Dutch design in zilver en goud en kenmerkend door strakke lijnen. Ieder sieraad wordt op maat voor de klant gemaakt. De echte knaller is natuurlijk de collectie met skyline van ‘s-Hertogenbosch, zo gaaf!” Mariëlle Donders

Geïnteresseerd in NOL sieraden?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2