Fine Dutch Jewelry

Welkom in de kleurrijke wereld van Bron Jewelry. De sieraden van Bron Jewelry zijn te herkennen aan edelstenen in alle vormen en kleuren. Ze zijn het kloppend hart van het merk en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Elke Bron-steen is met zorg geselecteerd. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen, de kleine imperfecties. Want deze geven persoonlijkheid aan de edelsteen.

Er zijn eindeloos veel combinaties te bedenken dus bekijk het aanbod van sieraden van Bron met deze veelzijdige steen! Ons enthousiaste team staat klaar om u alles over de Bron sieraden te vertellen. We hebben altijd een uitgebreide collectie in de winkel. Maak een afspraak of loopt spontaan bij ons binnen. Wij helpen u graag.

  • Bron Jewelry
  • Bron Jewelry
  • Bron Jewelry
  • Bron Jewelry
  • Bron Jewelry

Meer dan 100 jaar geleden startte grootvader Bron een groothandel in buitenlandse juwelen. In 2001 begon Heleen Bron haar eigen collectie onder de naam Bron Jewelry wat inmiddels is uitgegroeid tot een gevestigd merk. Het familiebedrijf is gevestigd in Schoonhoven. Daar worden de verschillende collecties bedacht en geproduceerd. Hierdoor is het merk erg flexibel en kunnen ze goed inspelen op de wensen van klanten. Collecties noemen ze bij Bron overigens liever ‘families’. Sieraden uit verschillende families hebben hetzelfde Bron DNA en zijn daardoor gemakkelijk met elkaar te combineren.

2016 was het Jheronimus Bosch jaar in Den Bosch. Om dit te vieren, maakten Juwelier Ton van Grinsven in samenwerking met Bron Jewelry 50 genummerde en gelimiteerde ‘confetti’-ringen, geïnspireerd op de kleuren van het beroemde Jeroen Bosch schilderij ‘De Hooiwagen’. Iedere ring werd voorzien van een speciaal certificaat. Wegens groot succes zijn deze ringen (in smalle en brede uitvoering) nu standaard bij Juwelier Ton van Grinsven verkrijgbaar. De collectie werd later uitgebreid met een smalle confetti-ring met een -x- ertussen.

Ook in 2023 is er weer een mooie samenwerking tot stand gekomen tussen Juwelier Ton van Grinsven en Bron Jewelry. Dit keer zijn het unieke sieraden met bicolor tanzanieten. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs, wij staan voor u klaar!

“Bron Jewelry heeft altijd een prachtige, kleurrijke collectie waar je blij van wordt. Daarnaast is het een familiebedrijf, net als wij. We denken hetzelfde en leveren dezelfde service en kwaliteit. Dat geeft een hele goede samenwerking met de Jheronimus Bosch-collectie als resultaat”. Kijk bij onze highlights voor de Jheronimus Bosch ring. Katinka van Grinsven
Bron Jewelry

Geïnteresseerd in Bron Jewelry?

Bekijk de sieraden van Bron in onze webshop. We hebben (nog) niet onze volledige collectie in onze webshop staan. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2