Master of materials

Rado staat bekend als pionier in het gebruik van high-tech materialen en ontwerp-samenwerkingen. Het merk mag zich met recht ‘master of materials’ noemen. Ieder horloge van Rado is een statement; een tijdloze toewijding aan kwaliteit, technologie en design dat niet alleen goed voelt, maar er ook nog eens fantastisch uit ziet.

De meeste horloges van Rado zijn gemaakt van high-tech keramiek. Het lichte gewicht en het draagcomfort van dit materiaal maakt dat een Rado horloge zó fijn zit dat je hem eigenlijk altijd en overal wil dragen.

Rado Captain Cook

Rado Captain Cook is het meest bekende (heren) model van Rado. Dit horloge heeft het Rado-DNA in zijn puurste vorm: robuust, betrouwbaar, gedurfd en essentieel. De Captain Cook is er in verschillende uitvoeringen: Rado Captain  Cook, Rado Captain Cook High-Tech Ceramic Diver, Rado Captain Cook High-

Tech Ceramic , Rado Captain Cook Chronograph, Rado Captain Cook Over–Pole Limited Edition, Rado Captain Cook Bronze, Rado Captain Cook 42mm en het dameshorloge, de Rado Captain Cook 37 mm.

Rado True Square

Rado True Square heeft een vierkante wijzerplaat. De Rado True Square Open Heart voegt daar nog een exclusiviteit aan toe: je ziet het mechanisme door de klok heen. Het kloppend hart van je horloge doet je nog meer beseffen dat de tijd kostbaar is. De Rado True Square Ladies Quartz is, zoals de naam al doet vermoeden, de damesvariant van de True Square.

Een Rado moet je in de hand vasthouden en echt voelen. Kom dus gerust langs bij Juwelier Ton van Grinsven, bekijk het aanbod van Rado en ervaar hoe het is om dit bijzondere Zwitserse merk te dragen.

Rado staat bekend om het gebruik van bijzondere materialen in zowel dames- als herenhorloges. Veel horloges worden gemaakt van hightech keramiek, ook vaak in combinatie met andere materialen. Ze hebben hun bijnaam ‘master of materials’ terecht verworven en maken deze verwachting nog steeds waar.

Een Rado horloge kun je het beste omschrijven als een minimalistisch horloge met een strak design. Ieder model heeft een opvallend kenmerk. Is het niet het gebruik van materiaal, dan wel het design of het kleurgebruik. Voor zowel dames als heren is Rado hét merk als je op zoek bent naar een bijzonder horloge.

Ton van Grinsven
“Rado kwam in 1992 in Nederland en is niet meer weg te denken. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van high-tech keramiek. Het is een eigenwijs merk in de horlogewereld.” Ton van Grinsven
rado-integral horloge

Benieuwd naar onze Rado horloges?

Bekijk onze Rado collectie in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2