Juwelier Ton van Grinsven is dé plek waar je slaagt voor een verlovingsring. Ben je van plan om je partner een aanzoek te doen, dan helpen de deskundige medewerkers je graag met het uitzoeken van de perfecte ring. Heeft jouw aanstaande altijd al gedroomd van een klassieke solitaire ring? Of mag de verlovingsring juist een moderne uitstraling hebben? Bij Ton van Grinsven krijg je een passend advies

en vind je de verlovingsring waarmee je jouw partner met een gerust hart ten huwelijk kan vragen. De keuze in solitaire ringen is eindeloos, maar ook het aanbod van mooie alliance ringen of juist een moderne fantasieringen is groot. Aanzoeksringen kunnen zowel in geelgoud, witgoud, roségoud of een combinatie daarvan gekocht worden.

Solitaire ringen

Bij uitstek de klassieker in verlovingsringen; de solitaire ring. Een solitaire ring heeft altijd één diamant, maar toch zit er verschil in deze ringen. Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op Group Copy 2

Alliance ringen

De alliance ring is ook een klassieke ring én geschikt als aanzoeksring. Perfect te combineren met solitaire ringen of aanschuif ringen. Benieuw naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op Group Copy 2

Inspiratie opdoen?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is online te bewonderen. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2