Elegance is an attitude

Longines was één van de eerste Zwitserse horlogemerken dat mechanische uurwerken op de markt bracht. Door de jaren heen heeft Longines belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van tijdwaarneming, met name in de sport. Longines ontwikkelde  apparatuur die zelfs tot een miljoenste van een seconde de tijd kan aangeven. Om die reden zie je het horlogemerk nog vaak terugkomen in bepaalde sporten zoals paardensport en alpine skiën.

‘La Grande Classique’ is één van de eerste Longines-horloges en wordt door de jaren heen steeds voorzien van een update. Wat altijd overeind blijft is het ultradunne design en de elegantie van het uurwerk.

Longines loopt nog altijd voorop wat betreft innovatie. Het is ook terecht trots op de technologie die het door de jaren heen aan de wereld geschonken heeft. Naast La Grande Classique zijn er nog veel meer lijnen die samen de verscheidenheid van Longines laten zien. Ben je op zoek naar een sportief Longines-horloge? Bekijk dan eens het Longines Hydroconquest horloge. Dit model is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die zoeken naar een sportief, automatisch horloge. De Longines Legend Diver is ook sportief, en geïnspireerd op een duikershorloge uit de jaren ‘60. Dit horloge geeft een retro-gevoel en is een echt verzamel-item.

Ben je op zoek naar een klassiek model met moderne uitstraling en technische hoogstandjes? Kom dan eens langs om de Longines Spirit te bekijken! De Longines Heritage Classic is ook een prachtig horloge. Eén van de meest originele en historische ontwerpen met een opvallende, minimalistische wijzerplaat en een eerbetoon aan de innovatie en gedrevenheid van de horlogemakers van Longines. De Longines Conquest-collectie is een heel elegant horloge met prachtige technische toepassingen.

Kortom, Longines heeft altijd een horloge in de stijl die bij je past!

“Longines is op alle fronten een succes: solide materiaal, stijlvolle afwerking, sportief en een ijzersterke techniek. Voor zowel mannen als vrouwen.” Jeroen Kooter

Benieuwd naar onze Longines horloges?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2