Go Your Own Way

Oris is één van de laatst overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge bedrijven. Het merk gaat een  eigen weg en kiest voor duurzame projecten en samenwerkingen waar ze niet alleen zelf in geloven, maar waar ook de klanten achter staan.

Handwerk en technologische hoogstandjes komen samen in de mechanische horloges van Oris. Een Oris-horloge is een garantie op Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Binnen Oris heerst er een duidelijke focus op duurzaamheid. Zo ontwikkelden ze een ‘Change for the Better’-programma met limited edition horloges ter ondersteuning van baanbrekende milieuorganisaties. Daarnaast doet Oris mee aan grote Clean-Up initiatieven wereldwijd en wil horloges duurzamer maken en zijn ze sinds 2021 klimaatneutraal.

Oris wordt als merk soms onderschat en dat is zonde want kwalitatief doet het niet onder voor andere topmerken en de prijs is aantrekkelijker.

Monica - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch
“De horloges van Oris zijn elegant maar stoer, sportief maar sierlijk. Ze zijn erg innovatief en maken wijzerplaten van restplastic. Daarnaast brengen ze jaarlijks limited editions op de markt. Oris blijft verrassen.” Monica Meesters

Geïnteresseerd in Oris?

Benieuwd naar onze Oris?

Bekijk onze Oris collectie in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar Oris horloges op de webshop Group Copy 2