A timeless work of art

De klok zonder wijzers maar mét woorden. Marco Biegert en Andreas Funk bedachten het in 2010.

Onder de naam QLOCKTWO ontwikkelden ze een klok die door middel van woorden aangeeft hoe laat het is. Het is een combinatie van horlogerie, vakmanschap en modern interieur.

Met een QLOCKTWO bent u gegarandeerd van een echte eyecatcher. Zowel in een zakelijke omgeving als in een modern interieur.

De QLOCKTWO is in verschillende varianten verkrijgbaar. De QLOCKTWO Classic  van 45x45cm, de QLOCKTWO Touch   van 13,5×13,5cm, de QLOCKTWOLarge  van 90x90cm en de QLOCKTWO 180  van 180x180cm.

Naast de wandklokken is er ook een QLOCKTWO horloge  aan het assortiment toegevoegd, de QLOCKTWO Watch.

Kom langs en bekijk de collectie van QLOCKTWO bij Ton van Grinsven Juweliers. We vertellen u graag alles over deze bijzondere klokken.

De productie van de QLOCKTWO klok begon in 2010 en sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldbekende klok en daarmee ook verkrijgbaar in alle talen. De ontwerpers mochten al diverse prijzen in ontvangst nemen, waaronder de Red Dot Design Award, de prestigieuze internationale designprijs.

“De fronten van de QLOCKTWO klokken zijn te wisselen. Zo kun je de klok aanpassen naar je stemming. Op welk moment je ook naar deze klok kijkt, het geeft je altijd een hele uitgesproken tijdsbeleving." Mariëlle Donders

Benieuwd naar QlockTwo?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2