Dutch Fine Jewelry

De juwelen van Miss Spring zijn gemaakt van goud, diamanten en kleursteen die positieve energie en levendigheid afgeven met een schittering waardoor jij je als vrouw ‘on top of the world’ voelt.

De ontwerpers van Miss Spring halen hun inspiratie uit Moeder Natuur. Kleine dingen zoals wind die door je haren waait en alle kleuren die in de natuur te vinden zijn, zorgen ervoor dat je iedere dag kunt genieten.

Dit cadeau willen ze graag doorgeven aan alle vrouwen in de vorm van juwelen. Laat een sieraad van Miss Spring een reminder zijn om het leven te vieren!

Kom langs bij Juwelier Ton van Grinsven om de kleurrijke collectie van ringen, colliers, oorsieraden, armbanden en hangers te bekijken en laat het mooiste van jezelf zien met Miss Spring!

De omschrijving ‘Dutch Fine Jewelry’ past perfect bij de sieraden van Miss Spring. Het zijn fijne, handgemaakte juwelen in 14 en 18 karaat goud, gemaakt in Amsterdam. De fijne ringen zijn massief en worden zelf gegoten, afgewerkt en gezet. Pure Nederlandse schoonheid dus! Miss Spring is bedacht en ontworpen door twee vrouwen van het Nederlandse familiebedrijf R&C Diamonds,  speciaal voor alle dames die samen met hen het leven willen vieren.

Monica - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch
“Miss Spring is prachtig kwalitatief hoogwaardig merk voor de jonge vrouw. De juwelen zijn vrolijk, kleurrijk, fris en speels. Delicate schoonheid van hele goede kwaliteit." Monica Meesters

Geïnteresseerd in Miss Spring?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2