Dutch Fine Jewelry since 1947

R&C Diamonds is een prachtig familiebedrijf en made in Holland! Het is het eerste diamanten sieradenmerk dat het groeibriljant op de Nederlandse markt bracht. Met een groeibriljant kun je de waarde van je sieraad verhogen door diamanten te ‘laten groeien’. Zo kun je beginnen met een klein diamantje en deze vervangen door een grotere, een diamant toevoegen aan het sieraad of wisselen van model. Juwelier Ton van Grinsven biedt alle opties aan voor een groeibriljant van R&C Diamonds.

Naast groeibriljanten vind je bij ons ook gouden zegelringen van R&C Diamonds. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder steen.

Deze steen kan gegraveerd worden met bijvoorbeeld een monogram of een familiewapen.

R&C Diamonds heeft ook nog een uitgebreide Romance-collectie . Deze bestaat uit ringen, hangers, colliers en oorbellen; allemaal met kleurstenen en diamant erin verwerkt. Liever een subtiel en zeer verfijnd sieraad? Bekijk dan de Miss Spring-collectie

R&C Diamonds maakt alle sieraden zelf. Van ontwerp tot het gieten van het materiaal en het zetten van de diamanten en edelstenen. Allemaal uitsluitend gemaakt voor de uiteindelijke draagster. Hierdoor is ieder sieraad van R&C Diamonds een uniek item.

In 1947 werd R&C Diamonds opgericht door Rodrigues & Cohen in Amsterdam. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende juwelenmerken van Europa dat zeer gespecialiseerd is in diamanten. Sieraden van R&C Diamonds staan garant voor de hoogste kwaliteit. Het team bestaat uit gespecialiseerde meester-goudsmeden die het goud zelf legeren en een groep enthousiaste medewerkers die samen de kwaliteit en reputatie van dit Nederlandse merk bewaken. Door de wijsheid die alle generaties met zich meebrengen, bruist het bij R&C Diamonds van passie, kennis en innovatieve mindset.

De sieraden van R&C Diamonds worden gemaakt van alle edelmetalen die de natuur te bieden heeft. Goud is volgens hen ‘één van de mooiste cadeaus van Moeder Natuur’. Daar willen ze dan ook heel zorgvuldig en verantwoord mee omgaan. Om die reden maken ze uitsluitend gebruik van verantwoord goud, waarbij dus geen sprake is van onethische goudwinning uit mijnen. Om deze garantie te kunnen geven, hebben ze het Convenant Verantwoord Goud ondertekend. Met dit convenant proberen ze ook collega’s, leveranciers en klanten aan te zetten tot het streven naar een verantwoord productieproces.

“R&C Diamonds is één van de oudste merken die we in huis hebben. De groeibriljant groeit met je mee en draag je je hele leven bij je. Het is een sieraad voor het leven.” Ellen Hoepelman

Geïnteresseerd in R&C Diamonds?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2