Klassiek en tijdloos

De sieraden van Fjory zijn van Nederlandse bodem. Ze worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in zilver, geel-, wit- en roségoud. De collecties zijn uitgebreid en divers. Zo zijn er bangles met ovale of rechte afwerking in verschillende breedte maten, met of zonder diamanten. Maar ook het aanbod in traditionele schakel armband en colliers is groot. Zelfs naamplaatjes voor baby’s en kinderen zijn te vinden in de Fjory collectie.

Wat u ook kiest; met de sieraden van Fjory heeft u altijd een klassiek en tijdloos

sieraad. De kwaliteit is ook fantastisch. Zo bevatten de gouden sieraden een kern van de hoogste kwaliteit zilver. Dit zorgt ervoor dat deze armbanden niet of nauwelijks indeuken waardoor de levensduur enorm verhoogt. 

Fjory staat voor hoogwaardige kwaliteit tegen een hele gunstige prijs dankzij deze slimme technieken. Benieuwd geworden naar het oer-Hollandse merk? Kom langs in de winkel! 

Fjory staat het meest bekend om haar slavenarmbanden, tegenwoordig beter benoemd als bangles. Dit zijn ringvormige armbanden, gemaakt uit een stuk edelmetaal. De uiteinden zijn vaak afgewerkt met twee bolletjes of bloemknoppen maar die van Fjory zijn voorzien van een 2-traps sluiting waardoor een extra sluiting niet nodig is en het altijd een heel strak uiterlijk heeft. De gouden armbanden van Fjory bestaan uit 14 karaat goud met een zilveren kern waardoor de armband nauwelijks tot geen deuken krijgt. Een inventieve oplossing die kwaliteit en duurzaamheid waarborgt.

Benieuwd naar Fjory?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2