Een beloning aan alle vrouwen

Katinka Berretty is in het juweliersvak beland door haar man en naamgever van juwelierszaak Ton van Grinsven. Na 25 jaar vertaalde ze haar gevoel voor vorm en liefde voor sieraden naar een eigen collectie. Het merk Katinka Berretty staat voor vrouwelijkheid en onafhankelijkheid. Zelf zegt ze: “Overal om mij heen zie ik vrouwen die keihard werken om een goede moeder, partner, dochter, werknemer/ondernemer en vriendin te zijn.

Dat betekent helaas ook dat vrouwen nauwelijks de tijd nemen om aandacht aan zichzelf te besteden. Zonde, want die tijd en aandacht verdienen ze juist zo ontzettend. Het dragen van Katinka Berretty geeft een krachtig gevoel van vrouwelijkheid. Het is een beloning aan alle vrouwen voor alle rollen die ze dagelijks vervullen en een cadeau om zichzelf mee te verwennen.

Alle sieraden van Katinka Berretty zijn van hoge kwaliteit en heel prettig en comfortabel om te dragen. De ringen sluiten heel goed om de vinger. Het leuke van de sieradenlijn is dat alle items goed met elkaar te combineren zijn. Steeds vaker komen klanten terug om de set compleet te maken.

Xpression

De eerste persoonlijke collectie van Katinka Berretty draagt de naam Xpression. Deze lijn bevat opvallende banen en bestaat uit sprekende sieraden met mooie organische vormen. Niet over-the-top, maar wel sieraden die gezien mogen worden. Extravert, maar ook heel verfijnd en sierlijk dankzij het gebruik van diamant, saffieren en robijnen. De lijn bevat vele uitvoeringen waardoor er voor iedere vrouw een passend sieraad te vinden is!
Princess Xpression is het paradepaardje uit de Xpression collectie. Deze ring heeft maar liefst 24 Princess geslepen diamanten.

Een ring met edelstenen kon niet ontbreken in de collectie van Katinka. Ze heeft namelijk een grote liefde voor edelstenen. De sieraden van Color Xpression zijn bezet met kleurrijke saffieren en robijnen.

Diamond Xpression is de meest klassieke uitvoering van de Xpression-lijn. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren witgoud, geelgoud en roségoud en rijkelijk bezet met flonkerende diamanten.

Bold Diamond Xpression is een vollere en bollere uitvoering van de Diamond Xpression. Opvallend aan deze lijn zijn de bruine en champagne-kleurige diamanten.

Hou je van eenvoud en sportief? Ga dan voor Just Xpression. Deze ringen hebben de banen van de Bold Xpression-lijn, maar bevatten geen diamant.

De Elegant Xpression is een verfijnde en elegante uitvoering van de Xpression-ringen. Ze zijn verkrijgbaar zonder edelstenen of met één baan edelstenen, diamant of diverse kleuren tourmalijn.

Miss Elegant is de fijnste uitvoering van de Xpression lijn. De fijne ring maakt de Xpression lijn heel geschikt voor meiden vanaf 18 jaar. Op die manier biedt de Xpression-lijn van Katinka Berretty het ideale moeder/dochter cadeau!

Star
Star is een collectie waarbij de diamanten symbool staan voor de sterrenhemel. De ‘star’ representeert het lichtpuntje in jouw leven in het heden of verleden. Zo kunnen de diamanten symbool staan voor een dierbare in het heden zoals je kind(eren) of iemand in het verleden die helaas niet meer bij je kan zijn.

Joy
De nieuwste toevoeging aan de collectie is de Joy Xpression. Een vrolijke-, verfijnde- en bovenal kleurrijke collectie die perfect te combineren is met de overige lijnen van Katinka Berretty.

Alle sieraden van Katinka Berretty worden gemaakt met alleen de beste kwaliteit edelstenen en hebben een hoge kleur diamant.

“Katinka Berretty Jewelry is geweldig! Het is een prachtig verhaal om aan klanten te vertellen en we hebben bijna alle modellen en maten in huis. Het draagcomfort is fantastisch en de stenen en briljanten zijn prachtig gezet. Ik ben fan!” Elly van Oss

Geïnteresseerd in de sieraden van Katinka Berretty?

Bekijk de sieraden van Katinka Berretty Jewelry in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Benieuwd naar het verhaal van Katinka en de volledige collectie? Ga dan naar de website van Katinka Berretty Jewelry.

Naar Katinka Berretty Jewelry Group Copy 2