Juwelier Ton van Grinsven heeft naast de collectie sieraden en horloges ook een uitgebreide reparatie service. De gediplomeerde goudsmeden verstaan hun vak uitstekend en repareren, vermaken en vervaardigen al uw sieraden naar wens. Ook de horlogemakers staan voor u klaar om uw horloge weer netjes in orde te maken.

Voor het vervangen van batterijen en nieuwe horlogebandjes bent u bij Juwelier Ton van Grinsven aan het juiste adres. Als een van de weinige juweliers in Den Bosch vervangen wij uw batterij op (zeer) korte termijn. Bandjes zetten wij aan uw horloge terwijl u wacht.

Sieraden reparaties

Onze medewerkers staan klaar om uw te begeleiden met uw reparaties. Vaak is het repareren van sieraden een kleinigheidje voor onze professionele goudsmeden, maar soms omvat een reparatie meer dan u van te voren zelf ingeschat heeft.

Contact Group Copy 2

Horloge reparaties

Onze horlogemakers zijn bevoegd om bijna alle horlogemerken te repareren. Het repareren van horloges is een waar ambacht en deze vaklieden zijn schaars. Het repareren van horloges vergt vaak wat meer tijd dan u zou willen. Kom bij ons langs en we adviseren u graag.

Contact Group Copy 2

Batterij service

Als een van de weinige juweliers in Den Bosch vervangen wij van bijna alle horloges de batterijen zelf. In veel gevallen kunnen wij u ook snel helpen. Klaar terwijl u wacht is wellicht net iets te optimistisch, maar vaak liggen de horloges dezelfde dag óf in ieder geval binnen een paar dagen weer voor u klaar.

Contact Group Copy 2