Trouwringen vertellen een verhaal. Een verhaal van liefde, genegenheid, verbondenheid en trouw. Al jarenlang verkoopt Juwelier Ton van Grinsven trouwringen en verlovingsringen. Een vertrouwd adres, waar men graag de trouwringen voor hun leven kiest. De keuze aan trouwringen is dan ook uitgebreid en de collectie aan trouwringen is hoogwaardig en van een duurzame kwaliteit. Er zijn ambachtelijke trouwringen, design trouwringen, maar natuurlijk ook klassieke en tijdloze ringen.

Bolle, vlakke trouwringen en bijzondere trouwringen. Geelgoud, witgoud, roségoud of platina, het is allemaal mogelijk. Met of zonder diamant. Wenst u liever een meer persoonlijke trouwring, dan is het ook mogelijk een trouwring op maat te laten maken. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een lasergravure in de trouwring te laten plaatsen of een vingerafdruk. Als juwelier in Den Bosch willen wij u in onze winkel graag de mogelijkheden tonen.

Aller Spanninga

Aller Spanninga

Iedere trouwdag verdient een gouden randje. Op zijn minst twee. In de vorm van trouwringen van Aller Spanninga bijvoorbeeld, een atelier dat al sinds 1863 de mooiste ringen smeedt.

Aller Spanninga Group Copy 2

Christian Bauer

Het Duitse merk Christian Bauer ontwerpt sinds 1880 verlovingsringen en trouwringen van de hoogste kwaliteit volgens traditioneel vakmanschap.

Christian Bauer Group Copy 2

Onze merken trouwringen

Op zoek naar trouwringen?

Wij zijn druk bezig met onze webshop om u te inspireren. Voor trouwringen adviseren wij u graag bij ons in de winkel. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen om de collectie te bekijken.

Naar de webshop Group Copy 2