Live your passion

In 1999 introduceerde Frederique Constant de allereerste ‘Highlife’-horloges. In 2020 werd het iconische ontwerp nieuw leven ingeblazen en de collectie opnieuw geïntroduceerd met een moderne stalen band en opvallende bewerkingen. De populariteit bleek niet te zijn afgenomen. Het horloge is het perfecte sieraad voor verfijnde en modieuze vrouwen. Er is ook een heren-variant van de Highlife verkrijgbaar.

Ieder horloge dat Frederique Constant maakt, weerspiegelt passie, design en kwaliteit. Het Zwitserse merk maakt klassieke en tijdloze horloges van goede kwaliteit tegen een toegankelijke prijs.

Benieuwd hoe zo’n Frederique Constant-horloge rond de pols voelt? Kom langs bij Juwelier Ton van Grinsven, we helpen je graag.

 

Frederique Constant werd in 1988 opgericht door de Nederlanders Peter en Aletta Stas. Het klassieke merk laat meer mensen genieten van luxe. Met passie, design en kwaliteit als uitgangspunten, biedt het merk klassieke, Zwitserse horloges van hoogwaardige kwaliteit tegen toegankelijke prijzen. De horloges zijn traditioneel en tijdloos, en worden ontworpen, vervaardigd en streng gecontroleerd in de eigen manufactuur nabij Geneve. Daarnaast heeft Frederique Constant meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van eigen uurwerken, die in de manufactuur horloges gebruikt worden. Naast de Manufactuur-collectie, biedt Frederique Constant ook ruime keuze in automaten, smartwatches en quartz horloges.

“De meeste horlogemerken focussen op heren. Frederiqe Constant legt niet alleen de nadruk op herenhorloges, maar biedt ook prachtige dameshorloges aan. Allemaal zijn het mooie, klassieke horloges” Katinka van Grinsven

Geïnteresseerd in Frederique Constant?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2