Gold Jewels

Blush maakt het haar missie om de wereld een liefdevolle en verbonden plek te maken. Op die manier voelt iedereen zich sterk genoeg om hun gevoelens te uiten en ruimte te maken voor anderen.

Een mooi statement dat je perfect kunt uiten in sieraden. Blush doet dit door tijdloze sieraden te maken in 14-karaats witgoud, roségoud en geelgoud met witte zirconia.

Daarnaast brengen ze met de Blush Diamonds-collectie een lijn uit met diamanten verwerkt in witgouden- en geelgouden sieraden. Nieuw zijn de Lab Grown Diamonds.

Welke collectie jouw voorkeur ook heeft; alle sieraden van Blush hebben een rijke uitstraling en kun je onderling perfect combineren. Start jong en breidt uit door mooie sets te maken want Blush maakt luxe en stijl betaalbaar.

De naam Blush staat voor de blos die we op onze wangen krijgen wanneer iemand ons op een bepaalde manier weet te raken. Blozen is een prachtig teken van verbinding, net als sieraden. Volgens Blush staan sieraden vaak voor liefde en verbinding. Het is een manier om je gevoelens te uiten en jezelf te laten zien.

De sieraden van Blush zijn prachtige, luxe ringen, kettingen, armbanden en oorbellen die een leven lang meegaan. Het zijn klassieke sieraden voor een toegankelijke prijs en een hoge kwaliteitsstandaard.

“Blush is een mooi aanvangsmerk voor de eerste gouden sieraden. Het merk leent zich perfect als cadeau van ouders aan hun kind. De collecties zijn modern, sportief en klassiek dus er iets voor ieder wat wils!” Nicole van Duivendijk

Geïnteresseerd in Blush?

Een deel van onze Blush collectie is terug te vinden in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2