Klantenservice

1. Klantenservice
De medewerk(st)ers van Juwelier Ton van Grinsven staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

Juwelier Ton van Grinsven staat voor kwaliteit en service. Bent u niet helemaal tevreden of ondervindt u onverhoopt problemen met uw sieraden of horloge dan horen wij dat graag en zoeken we samen naar een passende oplossing. Door de jarenlange kennis en ervaring binnen het juweliersvak werken wij uitsluitend samen met professionals en vinden we altijd een oplossing.

Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken via info@juweliertonvangrinsven.nl en 073 613 8714
Whatssapp 06-125 32 224

Openingstijden Juwelier Ton van Grinsven
Maandag: 13uur tot 17.30uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 10uur tot 17.30uur
Zaterdag: 9.30uur tot 17uur
Zondag: 13uur tot 17uur

U kunt ons bezoeken op Hinthamerstraat 50, 5211 MR in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch

Juwelier Ton van Grinsven B.V.
KvK-nummer 16023861
BTW-nummer NL003418650B02

2. Betaalmethoden
Betaal uw nieuwe sieraad eenvoudig en veilig via een van onderstaande betaalmethoden:

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard
  • AmericanExpress
  • Betaal bij afhalen in de winkel

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om via een van bovenstaande opties te betalen; neem dan contact met ons op en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom maken wij gebruik van de diensten van Mollie Payments om uw online betalingen veilig en soepel te laten verlopen.

3. Verzenden of ophalen
Heeft u online uw bestelling geplaatst dan is het mogelijk om het sieraad of horloge naar u op te sturen, maar het is ook mogelijk om de bestelling bij ons in de winkel op te komen halen. U betaalt bij ons geen verzendkosten!

Omdat onze sieraden en horloges waardevol zijn verzenden wij deze met Mikropakket. Bezorging van de sieraden en horloges vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt aangeven op welke dag het pakket bezorgd moet worden. Mikropakket komt de pakketjes in de ochtend bij ons ophalen en levert het de volgende dag bij u af. Als u ons tussen dinsdag en vrijdag vóór 10uur doorgeeft wat de bezorgdag moet worden, dan is het mogelijk om de volgende dag al bij u te leveren. Geeft u ons tussen dinsdag en vrijdag na 10uur- of op maandag of een van de weekenddagen door welke dag u het pakket wil ontvangen dan duurt het minimaal twee dagen voordat we kunnen leveren.

Wilt u het sieraad of horloge cadeau geven? Dan kunnen wij het feestelijk verpakken als cadeau en het naar u toesturen.

4. Retourneren
Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dat vinden we uiteraard heel jammer. U bent van harte welkom om het sieraad of het horloge te retourneren of te ruilen bij Juwelier Ton van Grinsven. De medewerk(st)ers adviseren u indien gewenst graag over een ander passend sieraad of horloge. Voor retourneren of ruilen bij Juwelier Ton van Grinsven worden geen kosten in rekening gebracht. Het (verschil in) aankoopbedrag zal binnen 7 dagen* overgemaakt worden op uw rekening.

Ruilen of retourneren mag binnen 14 dagen na aankoop van het sieraad mits het sieraad of horloge niet gedragen en/of beschadigd is. Het sieraad of horloge dient compleet, in de originele verpakking met het bijbehorende certificaat, ongedragen en met het aangehechte label aan het sieraad retour te komen.

De sieraden en horloges die door Juwelier Ton van Grinsven verkocht worden, worden met de grootst mogelijk zorg vervaardigd en gecontroleerd voordat we deze bij u afleveren. Mocht u onverhoopt een sieraad of horloge hebben ontvangen wat niet in perfecte staat is, laat het ons dan direct weten zodat we dit netjes voor u kunnen oplossen.

Wilt u het sieraad liever naar ons retour sturen? Ook dat is mogelijk. U mag ons bellen op 073 613 8714 of stuurt u een mail naar info@juweliertonvangrinsven.nl om uw retour kenbaar te maken. Wij laten uw bestelling bij u ophalen door Mikropakket. Zodra wij de retour hebben ontvangen laten we dit per mail aan u weten. De kosten voor het verwerken van de retour bedragen €15,- en zullen in mindering gebracht worden op het aankoopbedrag. Het aankoopbedrag (min €15,-) zal binnen 7 dagen* na bevestiging van de retour overgemaakt worden op uw rekening.

*Wij zijn een klein bedrijf en door omstandigheden zou het een enkele keer voor kunnen komen dat het niet mogelijk is om de terugbetaling binnen 7 dagen te verzorgen. Wij doen ons uiterste best om de terugbetaling zo snel mogelijk in orde te maken. Mocht het onverhoopt langer duren dan laten wij dat per mail aan u weten. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen als u binnen de gestelde termijn niks van ons gehoord heeft? We helpen u dan graag verder.