Smart and innovative wearables

Garmin staat bekend om hun innovatieve GPS-technologie en verwerkt dit ook in horloges! De moderne tool watches zijn geschikt voor diverse markten zoals luchtvaart, maritiem, fitness, outdoor en tracking. Het merk heeft een groot aanbod smartwatches voor sportieve mannen en vrouwen die graag meer inzicht en uitdaging krijgen in hun sportieve prestaties en gezondheid.

Heb je altijd al een sportief horloge willen hebben? Dan heeft Garmin gegarandeerd een model dat bij je past! Of je nu houdt van klassiek of sportief, van subtiel of robuust. Garmin heeft overal een antwoord op. In de winkel van Juwelier Ton van Grinsven vind je de Garmin Venu, Garmin Fenix 7 Pro, Garmin Epix Pro (gen2)  en de zeer luxe Garmin MARQ® Gen2

Garmin Venu®

De Garmin Venu® is een heldere GPS-smartwatch die is gemaakt voor een actieve lifestyle. Als je gezond leeft, leef je beter en de Garmin Venu helpt je hierbij. Zo beschikt deze horloge over geavanceerde functies voor gezondheid en fitness zodat je beter begrijpt wat er met je lichaam gebeurt. Met deze moderne, health smartwatch combineer je stijl en design met gezondheid en welzijn.

Garmin Fēnix® Pro

De Garmin Fēnix® 7 geeft je 7 dagen in de week draagcomfort en verlegt steeds opnieuw je grenzen. Ook deze smartwatch is verkrijgbaar in verschillende modellen en technieken. Zo kun je kiezen voor een standaard editie of voor een Gamin Fēnix® 7 op zonne-energie met of zonder saffierglas.

Garmin Epix™ Pro Gen 2

Leef jij een atletische levensstijl? Dan is de Garmin Epix™ Gen 2 hét horloge voor jou! Wat je fitnessdoelen ook zijn, de premium epix actieve smartwatch heeft wat je nodig hebt om epische prestaties te bereiken. En je kunt ze nog bekijken op een verbluffend mooi AMOLED-scherm ook!

Garmin begon in 1989 met het ontwikkelen van zeer geavanceerde navigatieapparatuur. In de 21e eeuw breidde ze hun aanbod uit met smartwatches. Het zijn de beste smartwatches die je kunt bedenken. De gps-kwaliteit is verbluffend en de functies zijn zeer uiteenlopend. Voor elk avontuur is er een smartwatch die bij je past.” Wouter van Dijk

Geïnteresseerd in Garmin?

Een deel van onze Garmin collectie is terug te vinden in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2