Manufacture horlogère Suisse

Maurice Lacroix is een Zwitsers merk dat bekend staat om prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit. Precies zoals het een Zwitsers horlogemerk betaamd.

De uurwerken van Maurice Lacroix worden ontwikkeld met veel tijd en zorg en dat zie je terug in ieder model. Zo is de Aikon-collectie  een erg sterke lijn voor mannen. De Aikon Automatic en de Aikon Quartz hebben een eenvoudige maar stoere klok die erg robuust en strak oogt. Op de stalen band wisselen mat en glanzend elkaar af. De Maurice Lacroix Pontos-collectie  is het beste te omschrijven als de stoere en sportieve lijn. Moderne vormen en sportieve elementen komen hier op een subtiele manier samen. De Pontos-horloges zijn zeer geschikt voor mannen die houden van sportief en eenvoud.

Bij Juwelier Ton van Grinsven vind je ook dameshorloges van Maurice Lacroix. Zoals de Maurice Lacroix Fiaba . Dit horloge bevat een quartz-uurwerk in een edelstalen kast en een parelmoeren wijzerplaat met analoge tijdweergave. De stalen horlogeband bevat een vouwsluiting. De Maurice Lacroix Eliros  heeft dezelfde kenmerken van de band en tevens een quartz-uurwerk met parelmoeren wijzerplaat en analoge tijdsweergave, maar voegt daar de maanfase als tijdfunctie aan toe.

Benieuwd naar ons aanbod van Maurice Lacroix? Kom langs in onze winkel.

 

Maurice Lacroix was een van de eerste horlogefabrikanten die een doorzichtig deksel op de achterkant van horloges monteerde. Hierdoor kon je een glimp opvangen van de techniek die achter het horloge verscholen zat. De Masterpiece-collectie van Maurice Lacroix behoort inmiddels tot het luxe prijssegment. In 2006 ontwikkelde de fabriek van het merk het eerste eigen uurwerk, de ML106 chronograaf kaliber. Deze werd verwerkt in de ‘Masterpiece Le Chronographe’. Hiermee werd de fabriek officieel opgenomen als manufactuur van prestigemerken.

“Maurice Lacroix zit technisch gezien zeer goed in elkaar. De collectie is divers met als eye-catcher de Aikon” Jeroen Kooter

Geïnteresseerd in Maurice Lacroix?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2