Embrace life

De meeste mensen kennen Buddha to Buddha van de zware zilveren armbanden. Maar door de jaren heen heeft het merk zoveel meer te bieden.

Buddha to Buddha is ontstaan tijdens een meditatie reis. Oprichter Batul schetst een  armband die symbool stond voor verbinding tussen twee wezens. Het moest van hem een zwaar sieraad worden om hem geaard te houden in dit leven. Een plaatselijke zilversmid op Bali bracht het sieraad tot leven en zo ontstond Buddha to Buddha.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een uitgebreide unisex-collectie met stoere én verfijnde sieraden.

Bij Juwelier Ton van Grinsven is er een zeer ruime collectie van Buddha to Buddha  te ontdekken. Denk dus niet alleen aan armbanden maar ook ringen, oorbellen, horloges, colliers en hangers. Verkrijgbaar in 925-sterling zilver en bovendien is Juwelier Ton van Grinsven een van de selectieve verkooppunten van de 14 karaats gouden sieraden van Buddha to Buddha.

Oprichter Batul Loomans zocht rust en ontmoette op meditatiereis mentor Osho. Hij noemde de 1op1-sessies met Batul ‘Buddha to Buddha’. Toen Batul vervolgens zijn eerste sieraden schetste, wist hij meteen dat dat de merknaam moest worden. Alles wat hij maakte slaat immers terug op de ervaringen die hij daar opdeed.

Ieder sieraad van Buddha to Buddha bestaat uit schakels. Een schakel vormt de basis voor elk ontwerp. Samen vormen de schakels een geheel van unieke verbindingen. Deze gedacht komt voort vanuit de kern dat ieder mens gelijk is maar wanneer ze samenkomen er bijzonder mooie dingen gebeuren. De herkenbare sluiting geeft de sieraden een ziel. Alles wat het merk ontwerpt, alles wat ze creëren en alles wat ze doen is puur in uitersten. Geen compromissen. 100% passie en trots. Allemaal ontworpen in Amsterdam en handgemaakt op Bali.

“Een leuke weetje is dat alle sieraden van Buddha to Buddha een naam hebben. Zo vormen ze samen een grote familie. Alle items gaan van breed naar smal en hebben verschillende lengtematen. Hierdoor is het merk geschikt voor zowel dames als heren.” Nicole van Duivendijk

Geïnteresseerd in Buddha to Buddha?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2