Swiss Watches

Als je op zoek bent naar een modern en ingetogen horloge dan ben je bij Balmain aan het juiste adres. Het merk staat vooral bekend als een Parijs modehuis, opgericht door Pierre Balmain. De horloges worden echter niet in Parijs gemaakt, maar in het hart van ‘Watch Valley’: de Berner Jura in Zwitserland.

De Balmain horloges zijn een weerspiegeling van de kleding van het merk. De horloges bevatten vaak een arabesque wijzerplaat, geïnspireerd op het borduurwerk van de haute-couture van het merk.

Elk Balmain-horloge heeft een eigen geschiedenis en betekenis en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Balmain staat synoniem voor elegantie en verfijning en heeft horloge-collecties voor dames en heren. Benieuwd of er een horloge voor u tussen zit? Bekijk dan de collectie bij ons in de winkel. We helpen u graag.

Monica - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch
"Balmain is een trendy horlogemerk met een klassieke touch. Dit maakt dat de horloges voor een brede doelgroep aantrekkelijk zijn" Monica Meesters

Geïnteresseerd in Balmain Watches?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2