That Monzario feeling!

Monzario. Het klinkt Italiaans, ziet eruit als Italiaans design en tóch is het een Nederlands merk. Berno Boelens, de Nederlandse man achter het merk, laat zijn ontwerpen in Italië maken. Niet gek, want Italië is bij uitstek het land waar de mooiste en hoogwaardige sieraden vandaan komen.

En dat zie je, want de klasse spat er vanaf. Monzario Oro is een collectie van ringen, armbanden, colliers en oorsieraden van 14 en/of 18 karaats geelgoud, witgoud of rosegoud. Ze bevatten allemaal dat typische Italiaanse

design en zijn onderling ook goed met elkaar te combineren.

De sieraden van Monzario zijn kleurrijke eyecatchers die je herkent aan het stijlvolle design. Sommige items zijn zeer uitgesproken, andere wat meer ingetogen. Hoe dan ook: de collecties van Monzario bevatten luxe afgewerkte sieraden van vrouwelijk elegant tot sportief en stoer.

Kom langs bij Juwelier Ton van Grinsven om te kijken welke Monzario-stijl het beste bij jou past.

Monzario werd in 1989 opgericht door Berno Boelens. Bij de start van Monzario werden er enkel gouden sieraden ontworpen onder de naam ‘Monzario Oro’ (Oro is Italiaans voor goud). Deze lijn kun je zien als het DNA van Monzario. Later volgde een zilveren sieradenlijn onder de naam Monzario Argento. De totale collectie van Monzario bestaat uit meer dan 1000 verschillende modellen en blijft zich constant uitbreiden.

“Monzario is sportief, stoer en toch een elegant sieraad voor elke vrouw. Het is een prachtig merk om cadeau te geven, aan een dierbare of toch gewoon aan jezelf.” Mariëlle Donders

Geïnteresseerd in Monzario Jewelry?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2