Timeless elegance and refinement

Italianen staan bekend om stijl, kleur en levendigheid. De collecties van Marco Bicego bevestigen deze jaloersmakende eigenschappen met sieraden die zich kenmerken door opvallende, kleurrijke ontwerpen, hoge kwaliteit en buitengewoon vakmanschap. Je kunt zien dat Marco Bicego beschikt over een bruisend karakter, net als de dragers van deze sieraden. Het zijn opvallende sieraden voor mensen die nét even iets anders willen en niet bang zijn om op te vallen.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal succes. Marco Bicego wordt in steeds meer landen aangeboden, maar partners worden met de grootste zorg uitgekozen.

Zo nu en dan brengt Marco Bicego Unico-sieraden uit. Dit zijn eenmalige specials. Juwelier Ton van Grinsven is één van de gelukkigen die het merk in Nederland mag verkopen en altijd een aantal van unieke sieraden op voorraad heeft. Daar zijn we erg trots op!

Marco Bicego werd grootgebracht door een goudsmid als vader. Al op jonge leeftijd leerde hij alles over het aanraken en bewerken van geelgoud. De kennis die hij toen opdeed bepaalt voor een groot gedeelte het succes en de kwaliteit van zijn sieraden. Het goud van Marco Bicego wordt namelijk bewerkt door meester-ambachtslieden die, door middel van oude Florentijnse graveertechnieken, de sieraden op een moderne manier bewerken.

Zijn inspiratie haalt hij uit zijn Venetiaanse oorsprong en de schoonheid van de natuur. Hij wordt gedreven door zijn diepe passie voor kostbare edelstenen. De sieraden van Marco Bicego zijn te herkennen uit duizenden en staan voor tijdloze elegantie gecombineerd met verfijnde details voor dagelijks gebruik.

“Ik ben groot fan van Marco Bicego en draag zijn bijzondere creaties met veel plezier. Op het San Marco plein in Venetië heeft Marco Bicego een boutique. Onze klanten leren het merk vaak in Italië kennen en komen vervolgens bij ons om de collectie te bekijken. We zijn één van de exclusieve dealers in Nederland en bieden een grote collectie aan!” Katinka van Grinsven

Geïnteresseerd in Marco Bicego?

Bekijk de sieraden van Marco Bicego in onze webshop. We hebben (nog) niet onze volledige collectie in onze webshop staan. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2