Bij Juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch slaagt u altijd als u op zoek bent naar een mooi sieraad of juweel. U kunt er terecht voor sieraden van vele exclusieve merken. De fantasie collectie is zeer divers en als u op zoek bent naar een geschikt cadeau, dan gaat u zeker slagen. Juwelier Ton van Grinsven biedt een kwalitatieve collectie aan briljanten en diamanten sieraden. Witgouden, geelgouden en roségouden sieraden, maar ook zilveren sieraden.

Daarnaast heeft Juwelier Ton van Grinsven een ruime keus aan sieraden en juwelen met kleurstenen. De keuze aan verlovingsringen is groot. Er zijn klassieke en modieuze sieraden, maar ook bijzondere en exclusieve sieraden. De diversiteit is enorm. Het is een unieke samengestelde collectie sieraden waar iedere vrouw zich in kan vinden. Ringen, armbanden, colliers en oorbellen, het aanbod is groot.

Bron Jewelry

Een van de beeldschone merken bij Juwelier Ton van Grinsven is het Nederlandse merk Bron. Het in Schoonhoven gevestigde juwelenhuis startte in 2000 met een opvallende, extraverte en vaak kleurrijke collectie.

Bron Jewelry Group Copy 2

Katinka Berretty Jewelry

Exclusief bij Juwelier Ton van Grinsven; Katinka Berretty Jewelry. Het dragen van Katinka Berretty geeft een krachtig gevoel van vrouwelijkheid. Het is een beloning aan alle vrouwen voor alle rollen die ze dagelijks vervullen. Het perfecte cadeau om zichzelf mee te verwennen óf om verwend mee te worden!

Katinka Berretty Jewelry Group Copy 2

Marco Bicego

Traditie, uitmuntendheid, hoge kwaliteit en deskundig vakmanschap: dit zijn de kernwaarden die centraal staan bij Marco Bicego. Een exclusief Italiaans merk dat in de loop der tijd zijn identiteit heeft weten te behouden, terwijl het oude goudsmeedtechnieken nieuw leven heeft ingeblazen en heeft toegepast.

Marco Bicego Group Copy 2

By R&C

Het eren van waardevolle herinneringen aan de liefdevolle en speciale momenten in het leven, dè inspiratie voor ieder sieraad van R&C DIAMONDS. Dit familiebedrijf bevat generaties aan kennis en creatieve knowhow, waarbij ieder familielid een absolute toewijding, passie en innovatieve mind-set heeft. Herinneringen en vooral heel veel liefde; het zit allemaal verpakt in dat ene By R&C juweel.

By R&C Group Copy 2

Onze merken sieraden

Benieuwd naar onze sieraden?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2