OVER ONS

Van Grinsven is een bekende naam in de mooie stad Den Bosch waar het goed toeven is. Zeker ook op nr. 50 in de Hinthamerstraat waar onder de wierook van de Bossche kathedraal zich Juwelier Ton van Grinsven bevindt. U treft een uitnodigende entree met een lage drempel en hoge aspiraties.

Ton en Katinka van Grinsven presenteren hier met trots hun zeer brede, luxe en uitgesproken collectie sieraden en horloges. Zij zijn de drijvende krachten achter juwelier Ton van Grinsven. Samen met hun enthousiast en deskundig team heten zij iedereen die op zoek is naar een passend sieraad een warm welkom. Compleet met goede koffie in een ongedwongen Bossche sfeer.

In deze rustige en gezellige ambiance neemt het gemêleerde Van Grinsven-team alle tijd om topservice te bieden. Intimiteit en discretie zijn de sleutelwoorden waar klanten op kunnen rekenen. En dat schept een band. De liefde voor het vak die vanuit een familietraditie werd overgedragen is zichtbaar. Ton van Grinsven kreeg als jongste telg van de derde generatie juweliers Van Grinsven de kennis en kunde met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij de familietraditie wilde doorzetten wat hij met verve heeft gedaan. Ton, Katinka en hun team zijn sterk in klantrelaties bouwen en doen dat op basis van vertrouwen en deskundigheid.

De grote en zeer complete collectie geel-, wit-, en rosé-gouden sieraden en ook vele soorten diamanten waaronder zwarte en bruine is het resultaat van jarenlange expertise en het ijzersterke en soms gedurfde inkoopbeleid van Katinka van Grinsven. De onverwachte ‘pareltjes’ in de collecties maken het verschil. Van de vele merken is een brede maar uitgelezen selectie te verkrijgen. Daarnaast is er een mooi pakket aan horlogemerken en natuurlijk de Van Grinsven Private Collection. Een kwalitatieve hoogwaardige collectie briljanten en diamanten sieraden met een uniek design en exclusief bij Van Grinsven verkrijgbaar.

Juwelier Ton van Grinsven heeft van oudsher een goede neus voor het juiste merk op het juiste moment. Dat is de kracht van de collectie. Een sterke intuïtie en groot inlevingsvermogen zijn leidend bij het team van Ton van Grinsven. Ook in klantcontact. En daarom verlaat u de winkel met een goed gevoel. Een sieraad of horloge waar u misschien zelf niet aan had gedacht maar wat wel perfect bij u past.

Ton van Grinsven