Always one step ahead of the rest

Seiko bracht in 1969 als eerste horlogemerk een quartz-uurwerk op de markt en is sindsdien een serieuze speler op de markt. Wil je eens iets anders dan een Zwitsers uurwerk? Dan is dit Japanse merk een prachtig alternatief voor de Zwitserse quartz-horloges.

Het merk is te herkennen aan de typische banden en wijzerplaat en heeft een heel veelzijdig aanbod.

Voor zowel dames als heren zijn er geklede en sportieve horloges te vinden van de beste kwaliteit. Bij Juwelier Ton van Grinsven vind je niet alleen een uitgebreide collectie van de bekende Seiko Astron GPS Solar, maar ook Seiko Prospex, Seiko Sport en Seiko Presage. Ook brengt Seiko veel gelimiteerde modellen uit. Deze zijn altijd bij ons verkrijgbaar.

Het Japanse merk Seiko staat synoniem voor precisie, innovatie en verfijning. De oprichter Kintaro Hattori had in 1881 als missie om altijd een stap voor te blijven op de rest en dat maakt het merk vandaag de dag nog steeds waar. Het begon met de innovatie van het eerste quartz-horloge. Dat was een mijlpaal in horlogeland en betekende de teloorgang van veel mechanische uurwerken. Vanaf dat moment ontwikkelde Seiko alleen nog maar technologieën die geen batterijwissel vereisten. Na nog vele andere baanbrekende modellen bracht Seiko in 2012 het eerste GPS Solar-horloge op de markt: de Seiko Astron GPS Solar. Dit horloge werkt op zonne-energie en herkende als eerste alle 39 officiële tijdzones op aarde en past de tijd en datum automatisch aan. Ook met dit model schreef het merk geschiedenis en luidde het een nieuw tijdperk in. Kortom, op Seiko kun je altijd vertrouwen als het gaat om innovatie en betrouwbaarheid!

“Zeg je Seiko, dan zeg je precisie, innovatie en verfijning. De kwaliteit van de horloges is fantastisch en er zijn zowel instap- als luxe modellen verkrijgbaar” Wouter van Dijk
Seiko horloge

Geïnteresseerd in Seiko?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2