La Dolce Vita

Wat krijg je als je Italiaanse passie combineert met Duitse degelijkheid? Al Coro sieraden: Italian Glamour met een unieke stijl van de hoogste kwaliteit.
Al Coro combineert het beste van twee werelden in één sieraad. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl en vervaardigd in Bella Italia. Het hoofdkantoor van het label staat echter in Keulen, de Duitse metropool aan de Rijn.

De juwelen belichamen de sensuele levensstijl van ‘la dolce vita’. Ze zijn vrouwelijk, modebewust en geïnspireerd op de rijke geschiedenis en cultuur van italië. Giuliano Corolli, de vader van de

oprichters Alexander en Daniel Corolli, was een creatieve sieradenontwerper in Vicenza, het Italiaanse mekka van de sieradenproductie. Daar werd het fundament gelegd voor alle ontwerpen van Al Coro.

De sieradenlijn van Al Coro past niet alleen perfect bij elkaar, het inspireert keer op keer om nieuwe, creatieve looks te creëren. Kom langs en ervaar het fascinerende gevoel voor kleuren en vormen. Al Coro ontwerpt juwelen als must-have voor elke vrouw.

Al Coro wordt wereldwijd erkend als typisch Italiaans, diep vrouwelijk en typisch Al Coro. De collecties staan voor innovatief modern, sensueel romantisch en tijdloos mooi. De inspiratie halen masterminds Alexander en Daniel Corolli uit de Italiaanse levensstijl en de speciale geest van Vicenza. Want nog steeds is de levendige sieradencultuur van Vicenza stimulerend en inspirerend voor de ontwerpen van Al Coro.
Alle collecties van Al Coro dragen zoete Italiaanse namen. Iedere lijn heeft iets onderscheidends, maar tegelijkertijd iets overkoepelends met andere collecties zodat de verschillende collecties moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kun je eindeloos combineren totdat je het hebt gevonden. En dan is het ‘amore a prima vista’: liefde op het eerste gezicht!

Geïnteresseerd in de sieraden van Al Coro?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2