Open je hart

Sieraden zijn persoonlijk en hebben veel emotionele waarde. Ze worden doorgegeven, je krijgt ze van iemand die je dierbaar is of je koopt het als cadeau voor jezelf op een bijzonder moment.

In het leven ervaar je veel bijzondere momenten en verzamel je dierbare personen om je heen. Just Franky speelt hierop in door een persoonlijke boodschap toe te voegen aan hun sieraden. Het merk maakt namelijk gouden sieraden van 14-karaat goud die je kunt personaliseren door een vingerafdruk, gravering, initiaal of diamant.

Just Franky is de creatieve doorvertaling van het Engelse woord ‘frank’ wat letterlijk vertaald ‘openhartig’ betekent. Dus, open je hart en leg voor altijd vast wat of wie voor jou bijzonder is in je leven en draag dit elke dag dicht bij je, met het signatuur van Just Franky.

Kom langs in onze winkel voor de collectie of neem contact met ons op! We denken graag met je mee welk sieraad het beste past bij jouw verhaal.

Brenda en Desiree, de oprichters van Just Franky hadden één doel voor ogen: waardevolle sieraden maken die de mooiste momenten uit iemands leven konden vastleggen. Hun jarenlange ervaring in de sieradenbranche, gecombineerd met een passie voor goud werd na vele brainstormsessies Just Franky geboren. Het merk brengt een tijdloze collectie met unieke 14-karaat gouden sieraden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om je geliefde (herinnering) voor altijd bij je te dragen.

Monica - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch
“Just Franky heeft sieraden die heel geschikt zijn om als cadeau te geven, zoals geboortesieraden. De sieraden zijn heel verfijnd en je kunt alles personaliseren door middel van graveren of vingerafdrukken.” Monica Meesters

Geïnteresseerd in Just Franky?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in de webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2