When words fail, jewelry speaks

Op zoek naar kleurrijke sieraden met een vleugje goud? Dan bent u bij Y&G Jewelry aan het juiste adres.

De sieraden van Y&G worden gemaakt in het Nederlandse Nootdorp en zijn dus 100% van Nederlandse makelij.

Alle sieraden worden geregen op flexdraad en bevatten prachtige edelstenen, gecombineerd met ringetjes van 14-karaat goud en de kenmerkende gouden tulp als logo van Y&G.

De collectie van Y&G bestaat uit basics , specials , 4mm armbanden,  heren-armbanden , armbanden met parels , enkelbanden  en satijnkoordarmbanden

Vindt u ondanks het uitgebreide aanbod toch niets naar wens? Y&G doet niets liever dan sieraden op maat maken zodat ze perfect aansluiten op de wensen van de drager. Kom langs in onze winkel om de collectie te bekijken!

Omdat Y&G doet niets liever doet dan sieraden op maat maken is er speciaal voor Juwelier Ton van Grinsven een Den Bosch editie gemaakt. Deze armband en collier zijn gebaseerd op alle kleuren uit het schilderij ‘Tuin der Lusten’ van de beroemde Bossche kunstschilder Jheronimus Bosch. Bosscher kan het natuurlijk niet! Met de verfijnde, maar kleurrijke edelstenen maakt dit sieraad iedere outfit compleet. Extra leuk dat de armbanden door zowel dames als heren gedragen kunnen worden.

De kleurrijke edelstenen van Y&G Jewelry worden gecombineerd met gouden beads. Standaard verkrijbaar in 14 karaats geelgoud, maar nieuw in de collectie zijn ook de armbanden gecombineerd met 5- of 7 18 karaats roségouden beads.

“De sieraden van Y&G Jewelry zijn prachtig te combineren met gouden sieraden. Als echte Bosschenaar zult u mij regelmatig aantreffen met de Jheronimus Bosch-collectie van Y&G om mijn arm.” Mariëlle Donders

Geïnteresseerd in Y&G Jewelry?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Neem contact op Group Copy 2