Een gouden keuze

Vanaf 1863 smeedt Aller Spanninga al geelgouden ringen. Dit zijn ringen in alle soorten en maten. Van klassieke ringen tot hypermoderne. Aller Spanninga kan elk bijzonder moment bezegelen met de juiste ring.

Bij Juwelier Ton van Grinsven zijn verschillende ringen van Aller Spanninga verkrijgbaar. Denk aan verlovingsringen, trouwringen, relatieringen, solitairringen, vriendschapsringen en memoireringen.

Al deze ringen kunnen gemaakt worden in elk gewenst materiaal. Dus niet enkel geelgoud, maar ook meerkleurig,

palladium, platina, rosegoud, witgoud en zilver. En zit jouw ideale ring er niet tussen? Geen probleem! Aller Spanninga maakt de ringen graag naar wens.

Bekijk de collectie van Aller Spanninga in onze webshop of kom langs bij Juwelier Ton van Grinsven voor advies. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Zoals het in bourgondisch ‘s-Hertogenbosch hoort, staan we altijd voor je klaar met passend advies zodat jouw ring perfect aansluit bij je stijl en voorkeuren.

Aller Spanninga is het enige ringenatelier in Nederland. Ze hebben alles in huis om bijzondere momenten van klanten te vertalen naar ringen die het moment bezegelen. Met al meer dan 150 jaar ervaring is het atelier van Aller Spanninga uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland.

“Aller Spanninga kan aan alle wensen van iedere klant voldoen. Smaller of breder, ander materiaal; alles kan worden aangepast. Aller Spanninga is een oernederlands kwaliteitsproduct.” Nicole van Duivendijk

Geïnteresseerd?

Neem een kijkje in onze webshop voor een impressie of kom langs bij ons in de winkel voor de volledige collectie en een passend advies.

Webshop Group Copy 2