Juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch heeft een uitgebreide collectie aan horlogemerken in huis. Er is een ruim aanbod in zowel klassieke als moderne horloges. In de collectie vind je quartz horloges, maar er is ook een ruim assortiment mechanische uurwerken beschikbaar. Veel van de merken zijn Zwitsers, maar ook het traditionele Japanse merk Seiko vind je bij Juwelier Ton van Grinsven.

De collectie bestaat uit exclusieve gelimiteerde horloges en vlotte, draagbare horloges. Een horloge is een functioneel sieraad wat je outfit compleet maakt. Zowel voor dames als heren is er een geschikt horloge te vinden. Het aanbod is groot en divers en de medewerkers van Juwelier Ton van Grinsven staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Garmin MARQ Gen 2

Maak kennis met de MARQ – de tweede generatie. Vijf moderne smartwatches gemaakt van Grade-5 titanium, met prachtige AMOLED-touchscreendisplays en traditionele knopbediening. Deze vijf luxe smartwatches horen bij je ambities en passies in het leven en zijn een lust voor het oog.

Garmin MARQ Group Copy 2

Staudt Chronometrie

Het was nooit de droom van de jonge Nederlander Yvo Staudt om zijn eigen horloge te maken. Hij wilde accordeonist worden. Toen de jonge musicus zijn ideale horloge niet kon vinden bij derden, bleef er maar één optie over: dan doe ik het zelf wel...".

Staudt Chronometrie Group Copy 2

MeisterSinger

Het Duitse horlogehuis MeisterSinger staat voor ontspannen tijdsbeleving. The single-hand watch duidt – net als de eerste mechanische horloges – met slechts één wijzer de tijd aan. De klok geeft daarbij letterlijk het ‘wezenlijke’ weer: de kostbare tijd. Door de intensieve samenwerking heeft Juwelier Ton van Grinsven met regelmaat exclusieve MeisterSinger horloges beschikbaar.

MeisterSinger Group Copy 2

Tissot

Het horlogemerk Tissot vertegenwoordigt bereikbare en sportieve luxe. Het Zwitserse horlogehuis kent een rijke historie als veelzijdige tijdwaarnemer van de meest uiteenlopende en prestigieuze sportevenementen. Tissot staat voor pure Zwitserse horlogetechniek, kwaliteit en stijl.

Tissot Group Copy 2

Onze horlogemerken

Benieuwd naar onze horloges?

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze webshop. Een deel van onze collectie is terug te vinden in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Naar de webshop Group Copy 2