In samenwerking met Bron Jewelry hebben we een speciale kleurrijke Confetti ring met saffieren ontworpen geïnspireerd op het schilderij “de Hooiwagen” van de bekende Bossche schilder Jheronimus Bosch. Exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven.

In 2016 stonden we in Den Bosch stil bij de 500ste sterfdag van kunstschilder Jheronimus Bosch. De beroemdste inwoner van de stad is met zijn fantasievolle schilderijen nog altijd niet vergeten. Zijn doeken vertellen een verhaal en zijn vaak buitengewoon kleurrijk. De creativiteit spat ervan af en dit inspireert nog altijd velen.

Dat geldt zeker voor Juwelier Ton van Grinsven die samen met Bron Jewelry een ring ontwierp in de geest van Jheronimus Bosch. De limited edition van vijftig stuks was in 2016 snel uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog drie uitvoeringen van de Jheronimus Bosch ring. De kleurrijke saffieren zijn geïnspireerd op zijn beroemde drieluik De Hooiwagen. De 18 karaats gouden confetti ring is er in de smalle en de brede uitvoering en als smalle confetti met het x-je. Het mag voor zich spreken: de exclusieve Jheronimus Bosch ringen van Bron Jewelry zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch.

Benieuwd naar de collectie van Bron?

Bekijk een deel van onze collectie in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.