Katinka Berretty is in het juweliersvak beland door haar man en naamgever van de juwelierszaak Ton van Grinsven. In eerste instantie tijdelijk, maar dankzij haar achtergrond op de kunstacademie ontpopte ze zich tot een creatieve inkoper met oog voor timing en topkwaliteit. De collectie van Katinka Berretty is exclusief verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven.

De intuïtieve klantbenadering van Katinka en haar grote gevoel voor trending topics vormen een sterk inkoopbeleid en groeiende klantenkring. Ze vertelt: “Ik raakte gefascineerd door de schoonheid van bijzondere juwelen en edelstenen, het juweliersvak heeft écht mijn hart gestolen.”

“In de 25 jaar dat ik in het juweliersvak actief ben, heb ik alle stijlen sieraden voorbij zien komen en daardoor een duidelijke eigen voorkeur ontwikkeld. Ik hou van nieuwe creaties en uitdagende vormen in sieraden. Na 25 jaar vond ik het dan ook een kroon op mijn werk om mijn gevoel voor vorm en liefde voor sieraden te vertalen naar een eigen collectie.”

Een beloning aan alle vrouwen

Katinka Berretty is op zichzelf natuurlijk al een prachtige naam en leent zich perfect als merknaam voor haar eigen collecties. “Die naam heb ik te danken aan mijn Italiaans- Indische roots”, vertelt ze. “Er zijn heel wat namen de revue gepasseerd. Uiteindelijk wees een goede vriend mij op de aantrekkingskracht van mijn eigen naam. En hij had gelijk. Persoonlijker dan mijn eigen naam wordt het niet en nergens komt persoonlijkheid zo goed terug als in sieraden.”

Het merk Katinka Berretty staat voor vrouwelijkheid en onafhankelijkheid. Katinka vertelt: “Overal om mij heen zie ik vrouwen die keihard werken om een goede moeder, partner, dochter, werknemer/ondernemer en vriendin te zijn. Dat betekent helaas ook dat vrouwen nauwelijks de tijd nemen om aandacht aan zichzelf te besteden. Zonde, want die tijd en aandacht verdienen ze juist zo ontzettend. Het dragen van Katinka Berretty geeft een krachtig gevoel van vrouwelijkheid. Het is een beloning aan alle vrouwen voor al die rollen die ze dagelijks vervullen en een cadeau om zichzelf mee te verwennen.”

Geïnteresseerd in de sieraden van Katinka Berretty?

Bekijk de sieraden van Katinka Berretty Jewelry in onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. De volledige collectie van Katinka is te bewonderen op haar eigen website én bij Juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch.

Naar Katinka Berretty Jewelry Group Copy 2