Al een aantal jaar geleden opperde Ton om eens mee te doen aan Alpe d’HuZes. Na vaak fantaseren over een deelname gaat Juwelier Ton van Grinsven in 2024 met een team naar Alpe d’Huez om deel te nemen en daarmee een steentje bij te dragen om onderzoek naar kanker mogelijk te (blijven) maken. Help jij ons streefbedrag van €30.000,- te halen? Ieder bedrag is welkom en geeft ons extra motivatie om de berg op de fietsen. Doneren is eenvoudig door hier te klikken!

Op 5 januari 1994 kreeg Ton van Grinsven senior het bericht ongeneselijk ziek te zijn. Precies een half jaar later, op 5 juli 1994, kwam hij te overlijden aan de gevolgen van kanker. Komend jaar is dit 30 jaar geleden. Een jaar om extra stil te staan bij de vader van Ton. Met de kennis en kunde van nu was de ziekte van de vader van Ton misschien beter te behandelen geweest.

In december 2022 is de moeder van Ton overleden. Sinds die tijd is het besef er extra dat de vader van Ton al zo lang gemist wordt. Ton was 26 jaar toen zijn vader kwam te overlijden en moet nu zijn beide ouders missen. Hij hoopt dat met de mogelijkheden van de toekomst, mensen niet meer overlijden aan deze vreselijke ziekte zodat niemand op zo’n jonge leeftijd zijn dierbare moet missen door de gevolgen van kanker.

De deelnemers van het fietsteam Juwelier Ton van Grinsven gaan zich inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Het streefbedrag is €30.000,-. Voor ieder jaar dat we de vader van Ton moeten missen €1.000,-. Klik hier om te doneren en jouw steentje bij te dragen aan dit mooie doel.