Nieuws 2017-12-31T20:28:36+00:00

NIEUWS

FACEBOOK ACTIE
Er is waanzinnig veel gereageerd op onze Facebookactie. Iedereen die aan de actie heeft meegedaan willen we hartelijk bedanken. Maar we kunnen maar één prijs weggeven. Viola Dekkers uit Helvoirt is de gelukkige winnares geworden van de prachtige ring van Bigli. Viola, van harte gefeliciteerd. Jij bent onze winnares geworden!

NIEUW JAAR
We willen graag langs deze weg iedereen heel veel geluk en een sprankelend 2018 wensen.

Ton & Katinka van Grinsven
en alle medewerkers

NIEUW IN ONZE COLLECTIE
Klassiek en tijdloos, zo mag je de horloges van Frederique Constant gerust noemen. Maar de horloges worden met de laatste technieken gemaakt. Saffierglas, automatische en quartz uurwerken kenmerken de collectie van dit Zwitsers merk. Horloges met een onovertroffen elegantie.

NIEUW IN ONZE COLLECTIE
Garmin heeft de afgelopen tijd verschillende smartwatches uitgebracht. Maar met de Fenix Chronos maakt Garmin nu ook luxe smartwatches. Deze sportieve modellen onderscheiden zich door een klassiek en stijlvol uiterlijk. Robuust en sportief, maar overduidelijk met klasse. Eén van deze smartwatches is zeker voor jou gemaakt.

Oris Staghorn Restauration Limited Edition.
Mechanisch duikershorloge met keramische bezel. In totaal zijn er wereldwijd 2000 horloges gemaakt van dit model.
Met de verkoop van het horloge steunt Oris het herstel van het bedreigde Staghorn koraal.

Rado limited Ceramica.
Dit gelimiteerde Rado horloge is designed door Konstantin Grcic. Wereldwijd zijn er 701 stuks van gemaakt. Het bijzondere van dit horloge zijn de vloeiende bewegingen en het volledige mat keramiek, zonder toevoeging van kunststof elementen.
Uiteraard verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven.

Bigli.
Een nieuw merk voor Juwelier Ton van Grinsven. Kleurrijk, 18-karaats goud, met doublet edelstenen en een lust voor het oog. Bestemd voor de vrouw die oog heeft voor mode en daarbij van klassieke waarden houdt.

Nieuw in onze collectie, Staudt Watches.
Een Staudt valt op door zijn ingetogenheid. Dit Nederlandse horlogewerk is het levenswerk van de jonge musicus Yvo van Staudt. Tijdens zijn conservatoriumstudie in Italië creëerde hij zijn eerste horloge vanuit een vlucht voor eenzaamheid.

Het champagne ontbijt was een groot succes.
Er was een uitgebreide collectie Bron Jewelry aanwezig en Heleen Bron vertelde met grote passie aan onze gasten over haar collectie.
Op de foto Katinka van Grinsven en Heleen Bron.