NIEUWS

Meistersinger 2020

De MEISTERSINGER LIMITED CITY EDITION 2020
Net als ieder jaar zijn er weer 11 exemplaren Meistersinger horloges met de Skyline van Den Bosch op de achtergrond. Waarom 11, dat hoeven we de Bosschenaar niet uit te leggen 😉
Reserveer tijdig uw favoriete nummer zodat u verzekerd bent van een exemplaar. Laat het ons dan weten via info@juweliertonvangrinsven.nl

Ringen Private Collection - Juwelier Ton van Grinsven Den Bosch

PRIVATE COLLECTION
Op de afbeelding ons topmodel ring. Deze ringen hebben wij altijd op voorraad in geel- wit- en roségoud. Het mooie van deze ring is dat hij iedere dameshand flatteert.
Nu van €2.250,- voor €1.795,-

Ring Den Bosch NOL

NOL
Trots op de ‘s-Hertogenbosch.
Handgesmede zilveren sieraden met de SKYLINE van ‘s-Hertogenbosch
Ring vanaf €225,=
Klemband vanaf €398,=
Slavenarmband vanaf €599,=

Brom Jheronimus Bosch

BRON JHERONIMUS BOSCH SPECIAL EDITION RING
Ter nagedachtenis van de kunstschilder Jheronimus Bosch hebben Bron Jewelry in samenwerking met Juwelier Ton van Grinsven samen een prachtige ring ontworpen.
Klik hier voor meer info >>>

Garmin Marq

GARMIN MARQ
Wij zijn een trotste en geselecteerde dealer van de Garmin MARQ smartwatch collectie. Maak kennis met de vijf meest geavanceerde moderne premium smartwatches. MARQ driver, MARQ Athlete, MARQ Captain, MARQ Expedition en de MARQ Aviator.
Klik hier voor meer info >>>

AL CORO
Al Coro sieraden staan garant voor Italiaanse glamour en kundig vakmanschap. Een perfect gevoel voor harmonie en kleuren maken de sieraden van Al Coro een “must have” voor elke vrouw. We zijn daarom ook blij dat we dit merk aan onze collectie hebben toegevoegd.