NIEUWS

PRIVATE COLLECTION 20% CADEAUBON ACTIE
Nu tijdelijk ontvangt u bij aankoop van een alliance/memoire ring of solitair ring een cadeaubon van 20%. Deze bon is onbeperkt geldig en wordt in mindering gebracht op een volgende aankoop. U kunt ook kiezen voor een directe korting van 10%.
(Niet geldig op aanbiedingen)

Meistersinger 2020

De MEISTERSINGER LIMITED CITY EDITION 2020
Net als ieder jaar zijn er weer 11 exemplaren Meistersinger horloges met de Skyline van Den Bosch op de achtergrond. Waarom 11, dat hoeven we de Bosschenaar niet uit te leggen 😉
Reserveer tijdig uw favoriete nummer zodat u verzekerd bent van een exemplaar. Laat het ons dan weten via info@juweliertonvangrinsven.nl

Ring Den Bosch NOL

NOL
Trots op de ‘s-Hertogenbosch.
Handgesmede zilveren sieraden met de SKYLINE van ‘s-Hertogenbosch
Ring vanaf €225,=
Klemband vanaf €398,=
Slavenarmband vanaf €599,=

Brom Jheronimus Bosch

BRON JHERONIMUS BOSCH SPECIAL EDITION RING
Ter nagedachtenis van de kunstschilder Jheronimus Bosch hebben Bron Jewelry in samenwerking met Juwelier Ton van Grinsven samen een prachtige ring ontworpen.
Klik hier voor meer info >>>

Garmin Marq

GARMIN MARQ
Wij zijn een trotste en geselecteerde dealer van de Garmin MARQ smartwatch collectie. Maak kennis met de vijf meest geavanceerde moderne premium smartwatches. MARQ driver, MARQ Athlete, MARQ Captain, MARQ Expedition en de MARQ Aviator.
Klik hier voor meer info >>>

AL CORO
Al Coro sieraden staan garant voor Italiaanse glamour en kundig vakmanschap. Een perfect gevoel voor harmonie en kleuren maken de sieraden van Al Coro een “must have” voor elke vrouw. We zijn daarom ook blij dat we dit merk aan onze collectie hebben toegevoegd.