NIEUWS

Brom Jheronimus Bosch

BRON JHERONIMUS BOSCH SPECIAL EDITION RING
Ter nagedachtenis van de kunstschilder Jheronimus Bosch hebben Bron Jewelry in samenwerking met Juwelier Ton van Grinsven samen een prachtige ring ontworpen.
Klik hier voor meer info >>>

Garmin Marq

GARMIN MARQ
Wij zijn een trotste en geselecteerde dealer van de Garmin MARQ smartwatch collectie. Maak kennis met de vijf meest geavanceerde moderne premium smartwatches. MARQ driver, MARQ Athlete, MARQ Captain, MARQ Expedition en de MARQ Aviator.
Klik hier voor meer info >>>

MEISTERSINGER CITY EDITION 2019 IS BEKEND!
Evenals vorig jaar zijn er dit jaar ook weer 11 gelimiteerde horloges gemaakt. De editie 2019 wordt gekenmerkt door een mooie blauwe wijzerplaat. Ook in de editie van dit jaar is de skyline van ‘s-Hertogenbosch aan de achterkant subtiel, maar duidelijk herkenbaar verwerkt. Dit gelimiteerde horloge is nu weer exclusief te koop bij Juwelier Ton van Grinsven. Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar met uw favoriete nummer? Laat het ons dan weten via info@juweliertonvangrinsven.nl

AL CORO
Al Coro sieraden staan garant voor Italiaanse glamour en kundig vakmanschap. Een perfect gevoel voor harmonie en kleuren maken de sieraden van Al Coro een “must have” voor elke vrouw. We zijn daarom ook blij dat we dit merk aan onze collectie hebben toegevoegd.

MEISTERSINGER CITY EDITION DEN BOSCH
MeisterSinger City Edition 2018, met op de achterkant de skyline van ‘s-Hertogenbosch en de tekst Historisch & Bourgondisch. Er komen in totaal 11 gelimiteerde horloges. En zoals de echte Bosschenaar weet staat dit cijfer een paar dagen per jaar centraal in onze mooie stad. Dit bijzonder horloge gaat €1.750,- kosten en wordt medio oktober verwacht. Alle 11 horloges zijn inmiddels verkocht maar wellicht volgt er nog een Limited Edition 2019.

ELLY
Elly is onlangs 66 geworden en officieel met pensioen. Ze heeft tot grote vreugde van ons en vele vaste klanten besloten nog een paar jaartjes te blijven werken. Elly was pas al 12,5 jaar bij ons in dienst. Op de foto Elly met Ton en Katinka van Grinsven.