Nieuws2018-11-25T18:23:12+00:00

NIEUWS

COMING SOON
… de MeisterSinger City Edition 2018, met op de achterkant de skyline van ‘s-Hertogenbosch en de tekst Historisch & Bourgondisch. Er komen in totaal 11 gelimiteerde horloges. En zoals de echte Bosschenaar weet staat dit cijfer een paar dagen per jaar centraal in onze mooie stad. Dit bijzonder horloge gaat €1.750,- kosten en wordt medio oktober verwacht.

MEISTERSINGER
De Meistersinger Limited NL-EDITION in het brons! Mechanisch en met saffierglas. Het horloge krijgt een totaal andere look door de fraaie combinatie van een bronzen kast en een “black fume” wijzerplaat met een stoere “Antique Vintage Brown’ band.

BRON EVENT
Op 24 september 2018 organiseren wij weer onze jaarlijkse Bron Jewelry Event. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u interesse heeft stuur dan een mail naar bronevent@juweliertonvangrinsven.nl

ELLY
Elly is onlangs 66 geworden en officieel met pensioen. Ze heeft tot grote vreugde van ons en vele vaste klanten besloten nog een paar jaartjes te blijven werken. Elly was pas al 12,5 jaar bij ons in dienst. Op de foto Elly met Ton en Katinka van Grinsven.

BUDDHA TO BUDDHA GOLD EDITION
Na twintig jaar ervaring en sieraden gemaakt te hebben met premium silver materiaal gaat Buddha to Buddha voor een geselecteerd aantal dealers de 18k Gold Edition op de markt brengen. Deze handgemaakte sieraden in 18 karaats goud zijn nu ook bij Juwelier Ton van Grinsven verkrijgbaar.

NIEUW IN ONZE COLLECTIE
Klassiek en tijdloos, zo mag je de horloges van Frederique Constant gerust noemen. Maar de horloges worden met de laatste technieken gemaakt. Saffierglas, automatische en quartz uurwerken kenmerken de collectie van dit Zwitsers merk. Horloges met een onovertroffen elegantie.

NIEUW IN ONZE COLLECTIE
Garmin heeft de afgelopen tijd verschillende smartwatches uitgebracht. Maar met de Fenix Chronos maakt Garmin nu ook luxe smartwatches. Deze sportieve modellen onderscheiden zich door een klassiek en stijlvol uiterlijk. Robuust en sportief, maar overduidelijk met klasse. Eén van deze smartwatches is zeker voor jou gemaakt.

Oris Staghorn Restauration Limited Edition.
Mechanisch duikershorloge met keramische bezel. In totaal zijn er wereldwijd 2000 horloges gemaakt van dit model.
Met de verkoop van het horloge steunt Oris het herstel van het bedreigde Staghorn koraal.

Rado limited Ceramica.
Dit gelimiteerde Rado horloge is designed door Konstantin Grcic. Wereldwijd zijn er 701 stuks van gemaakt. Het bijzondere van dit horloge zijn de vloeiende bewegingen en het volledige mat keramiek, zonder toevoeging van kunststof elementen.
Uiteraard verkrijgbaar bij Juwelier Ton van Grinsven.

Bigli.
Een nieuw merk voor Juwelier Ton van Grinsven. Kleurrijk, 18-karaats goud, met doublet edelstenen en een lust voor het oog. Bestemd voor de vrouw die oog heeft voor mode en daarbij van klassieke waarden houdt.

Nieuw in onze collectie, Staudt Watches.
Een Staudt valt op door zijn ingetogenheid. Dit Nederlandse horlogewerk is het levenswerk van de jonge musicus Yvo van Staudt. Tijdens zijn conservatoriumstudie in Italië creëerde hij zijn eerste horloge vanuit een vlucht voor eenzaamheid.

Het champagne ontbijt was een groot succes.
Er was een uitgebreide collectie Bron Jewelry aanwezig en Heleen Bron vertelde met grote passie aan onze gasten over haar collectie.
Op de foto Katinka van Grinsven en Heleen Bron.