Juwelier Den Bosch

Bij juwelier Ton van Grinsven in Den Bosch inspireren we onze cliënten met sieraden-collecties. Hierbij wordt alles op basis van goede smaak en liefde voor juwelen en sieraden samengesteld. Als échte juwelier in Den Bosch zijn we trots op onze historie, onze merken en onze brede expertise die horen bij het juweliersvak.
De focus bij het samenstellen van onze prachtige collecties ligt op het kunnen bijdragen aan een moment dat waardevol is voor ons klanten. Waardevol omdat we sieraden zien als boodschappers van liefde en vriendschap, en als tastbare herinneringen aan bijzondere momenten.

Met onze vriendelijke laagdrempeligheid nemen onze juweliers en vakkundige medewerkers de tijd om u mee te nemen op ontdekkingsreis door een uitgebreid assortiment juwelen en sieraden die zijn verrijkt met edelstenen, diamanten of groeibriljanten. Naar design sieraden, verlovingsringen en trouwringen, horloges, collier, ring en armbanden.

Watchmaker & Matchmaker

Terugkijkend op heel wat jaren Juwelier in Den Bosch, stellen we onze collecties niet alleen samen op basis van liefde voor ons vak, maar ook op basis van persoonlijke verhalen die onze klanten met ons delen. Dit kan zijn omdat het gaat om gedenksieraden, een sieraad met vingerafdruk, of om een exclusief sieraadontwerp van Bron Jewelry. Maar ook om bijzondere sieraad reparaties waar de expertise van een vakkundige juwelier voor nodig is. Een andere keer gaat het om een hoogwaardig sieraad van merken zoals Al Coro, Marco Bicego of Buddha To Buddha. In onze horlogecollectie bieden we de mooiste en nieuwste horloges van onder andere Oris, Longines, Seiko en Frederique Constant aan.

De kunde van de vakjuwelier

Als de juwelier van Den Bosch zijn we elke dag opnieuw in de gelegenheid een prachtige brug te slaan tussen techniek en emotie. Met onze eindeloze interesse voor mooie edelstenen, diamanten, sieraden, horloges én de mensen die ze dragen verzorgen we bijzondere reparaties en ontwikkelen we vernieuwende creaties. Uiteraard bieden wij u ook de mooiste zilveren en gouden sieraden, horloges en juwelen van alle toonaangevende labels. Al sinds dag één van ons bestaan hebben we een goede neus voor het juiste merk op het juiste moment. Én voor het juiste sieraad voor de juiste man of vrouw. Op basis van kwaliteit, service, persoonlijk contact en verrassende ideeën begeleiden we onze klanten naar de juiste match tussen sieraad en draagster of drager. U verlaat onze juwelierswinkel in Den Bosch altijd met een goed gevoel!

Echte Bossche gastvrijheid

Met een persoonlijke touch

In een sfeervolle ambiance