Garmin

Wij zijn dealer van de Garmin Vívomove, de Fenix 6, Garmin Marq en de Garmin Venu.
Heb je altijd al een sportief horloge willen hebben? Garmin heeft voor de sportieve man of vrouw prachtige horloges waar je je sportieve prestaties kunt inzien. Wil je je stappen tellen, je hartslag meten, je verbruikte calorieën weten. Dan helpt een Garmin sporthorloge jou door inzicht te geven in belangrijke trainingsgegevens. De horloges van Garmin zijn naast de technische hoogstandjes ook nog eens hip en modern om te zien. Zowel voor de sportieve man als vrouw biedt dit merk een prachtige collectie. Kom maar eens kijken in onze winkel.

Garmin Venu

HELDERE, KRACHTIGE GPS SMARTWATCH
GEMAAKT VOOR EEN ACTIEVE LIFESTYLE

Mooi. Gedetailleerd. Actief. Besteed meer tijd aan je favoriete activiteiten en geef je lichaam de beste aandacht met de opvallende Venu GPS-smartwatch.

Garmin Fenix 6

De fēnix 6 serie is de nieuwste generatie ultieme outdoor GPS smartwatches. Ontwikkeld op basis van de behoeften en prestaties van atleten en outdoor avonturiers. De fēnix 6 Serie is voor hen die grenzen verleggen en verwachtingen bijstellen. De stijlvolle fēnix 6 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, met geavanceerde functies en een aanzienlijk verbeterde levensduur van de batterij. Deze robuuste smartwatches zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan en passen bij een actieve levensstijl in welke vorm of intensiteit dan ook. De horloges zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting op de pols, Pulse Ox, outdoor navigatiesensoren, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smartphone meldingen en meer. Geoptimaliseerd voor outdoor activiteiten hebben de sportieve smartwatches een always on display die zelf in fel zonlicht duidelijk afleesbaar is.

Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6
Garmin Fenix 6

Garmin MARQ

MODERN TOOL WATCH
WHERE SMART MEETS TRADITION

Sportiviteit, kracht en intelligentie…Alles wat je van een onderscheidende tool watch verwacht bracht Garmin samen in de MARQ collectie. Met als resultaat 5 zeer complete lifestyle horloges waarbij je geen keus hoeft te maken tussen de intelligentie van de connected watch en het stijlvolle karakter van traditie. Gesmeed uit het unieke Garmin-DNA en authentiek tot in elk detail creëerde Garmin een nieuwe generatie smartwatches.

meer informatie