Garmin MARQ

MODERN TOOL WATCH
WHERE SMART MEETS TRADITION

Sportiviteit, kracht en intelligentie…Alles wat je van een onderscheidende tool watch verwacht bracht Garmin samen in de MARQ collectie. Met als resultaat 8 zeer complete lifestyle horloges waarbij je geen keus hoeft te maken tussen de intelligentie van de connected watch en het stijlvolle karakter van traditie. Gesmeed uit het unieke Garmin-DNA en authentiek tot in elk detail creëerde Garmin een nieuwe generatie smartwatches.
De buitengewone precisie, betrouwbaarheid en lange levensduur van Garmin technologie wordt wereldwijd erkend door piloten, zeilers, ontdekkingsreizigers en atleten die onder de meest extreme omstandigheden moeten kunnen presteren. De complete MARQ smartwatch horlogecollectie is bij Ton van Grinsven Juweliers Den Bosch als preferred partner leverbaar.
Met de uitdagende namen Driver, Aviator, Athlete, Adventurer (voorheen Expedition) en Captain is elke MARQ smartwatch gemaakt om de persoonlijkheid, interesses en ambities van de drager te benadrukken. Oók wanneer je het beste van jezelf geeft tijdens een zakelijke meeting of een formeel diner weet de MARQ die je draagt stijlvol te presteren.

Ton van Grinsven Juweliers in Den Bosch is een exclusief geselecteerd MARQ-verkoopadres.

Golfer

MARQ Golfer laat zien hoeveel passie je voor het spel hebt. Dit is de enige moderne toolwatch met slimme functies, meer dan 41.000 vooraf geladen golfbanen en de meest geavanceerde gegevens voor gametracking ooit.

Commander

Meet Marq Commander!
Marq Commander is er om je helpen je missie te volbrengen.Geen enkele andere moderne smartwatch met slimme functies biedt GPS-coördinaten in twee indelingen,topografische kaarten en een UTC-rand voor een ongeëvenaard omgevingsbewustzijn.Met compabiliteit voor een nachtzichtbril en Jumpmaster (parachutespringen) en tevens voorgeladen skikaarten van wereldwijd 2000 ski-resorts.Met de titanium behuizing met DLC-coating kun je ongemerkt in de schaduw voortbewegen.Een professional die zijn taken naar eer en geweten uitoefent kan niet zonder dit horloge!

Athlete

Grijs carbon met gele accenten benadrukken het sportieve ontwerp van de MARQ Athlete. De uitgebreide en betrouwbare Garmin technologie die in het sporthorloge huist, maakt de Athlete tot een geavanceerd meetinstrument voor atleten. Het horloge biedt geavanceerde hardloop- en trainingsmogelijkheden. Sensoren monitoren je biometrie die zich via een full-color always-on display snel laat aflezen. Het horloge met 46 mm titanium kast heeft een huidvriendelijke siliconen band voor lichtgewicht draagcomfort. Zet je doelen en maak ze waar! De MARQ Athlete is klaar voor sportieve prestaties.

Adventurer

Of je nu zelf outdoor expedities opzoekt of je laat inspireren door de verhalen van beroemde avonturiers, met de MARQ Adventurer (Expedition) daag je jezelf uit om jouw persoonlijke top te behalen. Een 360 ° kompas in de lunette met vijf kenmerkende pushers, plus een zeer fraaie Italiaans Vacchetta lederen armband met stiksels, zorgen voor een vintage uitstraling. De Garmin technologie in de 46 mm titanium kast biedt alle tools die avonturiers van heden en toekomst zich wensen. Zoals ABC-sensoren, GPS-navigatie op de vooraf geïnstalleerde topografische kaart en een trackfunctie. Het horloge is compatibel met Garmin inreach mini satelliet-communicatie-apparatuur. Afhankelijk van de features die zijn ingeschakeld, kun je het opladen van je smartwatch 48 uur tot wel 12 dagen uitstellen. Welke ontdekkingsreis je ook aangaat, je MARQ Adventurer is erbij.

Captain

De MARQ Captain straalt met zijn blauwe keramische lunette met Regatta Timer en een jacquard geweven nylon armband direct een maritieme sfeer uit. De full-color always-on wijzerplaat in de zoutwaterbestendige kast toont actuele wind-, temperatuur- en getijdeninformatie. Met software die ontworpen is om te presteren tijdens zeilwedstrijden, zoals een virtuele startlijn, time-to-burn-weergave en de mogelijkheid om verbinding te maken met je nautische elektronische apparatuur, ontwikkelde Garmin een zeilhorloge van wedstrijdklasse.

Aviator

Geborsteld titanium in combinatie met gepolijst zwart keramiek voor de lunette met 24-uursschaal geeft de Aviation de klassieke uitstraling van het pilotenhorloge. De GMT-functie zorgt voor een nauwkeurige weergave van zowel de lokale tijd als die van twee extra tijdzones. Speciale luchtvaart- en beveiligingsfuncties, zoals navigeren, weerradars en de weergave van elke belangrijke luchthaven in de wereld zorgt voor een persoonlijk cockpitgevoel dat je meedraagt om de pols. Alle functies worden weergegeven in een full-color always-on display en zijn bedienbaar door middel van de vijf kenmerkende pushers die een brug slaan tussen smart en traditioneel pilot watch design.

Driver

Gemaakt voor de wereld van de autosport heeft de MARQ Driver een titanium, DLC-gecoate 46 mm kast met ronde accenten en een titanium armband. De geborstelde keramische lunette is voorzien van een tachymeter. Met meer dan 250 geïnstalleerde racecircuits is het innerlijk van de Driver al even indrukwekkend. Met behulp van GPS-technologie worden rondetijden en persoonlijke records automatisch vastgelegd en weergegeven. MARQ watches hebben geen touchscreens, maar een full-color always-on display die ook zeer goed leesbaar is bij daglicht. Het sportieve samenspel tussen technologie en traditionele bediening wordt verstrekt door vijf kenmerkende pushers.